Brinkhuizen wint beide races van het DTCC op SebringBrinkhuizen wint beide races van het DTCC op Sebring


DTCC Race 1
Na een relatief rustige openingsfase weet Velthove een gaatje te trekken naar de vechtende RTSE mannen Peeters en Capellen met onder andere Smit en Brinkhuizen. Deze twee laatstgenoemden weten de laatste twee podiumplaatsen te veroveren net voor de pitstops. Velthove had zijn voorsprong goed opgebouwd en hard nodig, want Brinkhuizen wist hem via een ijzersterke pitstop toch in te halen! Helaas zal Velthove niet de mogelijkheid krijgen de eerste positie terug aan te vallen. Iemand die wel flink aan viel was Ben Fennema die met een sterke race in de allerlaatste rond in de laatste bocht zijn eerste podium bij SRVN binnenhaald op een verdiende 3e plaats. Veltehove finished 2e en Brinkhuizen behaald een mooie winst.

DTCC Race 2
Na een goede start weet Brink, die ook in Race 1 goede pace had, een succesvolle aanval op de 2e plaats tov Brinkhuizen. Iemand die deze race beduidend minder geluk heeft was Fennema die de vorige race 'on a high' finishte eindigt de start in contact en zal ver terugvallen. Ook opvallend is Manual Willems die tussen de melee door is gereden en het halve veld heeft weten in te halen! De kopgroep vormt achter Van de Woestijne en Brink trecht zich terug uit dit gevecht om als eerste zijn stop te maken. Dit legt hem zeker geen windeieren en heeft hij een tijd de virtuele leiding in handen. Na de stops wordt de kopgroep groeter en sluit Bakker zich aan bij een gevecht tussen teams. Er wordt fair gevochten maar een goede run op de backstraight ziet Brinkhuizen de leiding van Brink overnemen. De Woestijne volgt snel en neemt de 2e positie van Brink over. De race is echter nog niet over, nog in de laatste ronde in de laatste bocht aan teamgenoot neemt Serge Bakker de 3e plaats van zijn teamgenoot Brink over.


Edwin Bos is de nieuwe kampioen in het SRVN GT kampioenschap 2020-2. Een 11e plaats in race 1 was genoeg om de titel veilig te stellen.

Lees verder...

Arjan Veltens heeft beide races op het circuit van Spa-Francorchamps gewonnen.

Lees verder...

De slotraces op het circuit van Zandvoort zorgde voor de nodige spanning in het kampioenschap. Jacobs hield stand en kroonde zich tot Nederlands Kampi…

Lees verder...

Arjan Veltens wint beide races op Virginia International Raceway en doet weer helemaal mee in de strijd om het kampioenschap.  

Lees verder...