Mercedes pakt de overwinningen tijdens tweede DTM-weekend


Afgelopen donderdag was het weer zover. De heren van het SRVN DTM Kampioenschap waren te gast in de schone Duitse Eifel.

 

Ditmaal maakte de coureurs zich op voor twee races, welke werden voorafgegaan door twee kwalificatiesessies. Tijdens beide sessies pakte Rudy van Buren de pole,  net als eerder dit seizoen. Daarachter waren de overige rijders van IKEA Racing Team en de mannen van het JHB Racing Team in strijd verwikkeld.

 

De eerste race werd aangevangen met de nodige incidenten, opgevolgd door harde gevechten. Regerend kampioen Van Buren had hier geen last van. Hij pakte zijn tweede overwinning van het seizoen voor Aaron Gortemulder en Jan Wim Ensing.

 

In de tweede race zagen we al snel een verassende naam naar voren komen in de vorm van Jeroen Huisers. Huisers, die al meerdere malen zijn snelheid liet zien in zijn RADOM-bolide, had eindelijk de pechduivel gedag gezegd en greep de tweede plaats achter wederom Van Buren. De enige die het podiumfeestje van Mercedes nog enigszins kon verstoren was Marc Vermeer. In zijn TeamM2Race BMW greep hij de derde plek.

 

Ook de volgende race vindt plaats in de Eifel. Over anderhalve week zal de DTM de befaamde Nordschleife pogen te trotseren.


Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...