Sim-Motion partner van Monaco GPSim-Motion partner van Monaco GP


Op 9 mei vindt de eerste editie van de Monaco GP plaats. Daarmee voegt SRVN nog een klassieker toe aan de lijst met jaarlijkse evenementen.

Op 9 mei maakt SRVN het ultieme doel van elke coureur mogelijk. We organiseren de Monaco GP wat voor iedere coureur de mogelijkheid geeft om de ware triple-crown van de motorsport te winnen!

De Monaco GP zal worden gehouden in het prinsdom aan de Côte d'Azur. Een beperkt aantal coureurs zal na een spannende kwalificatie van start gaan in de SRVN fPro en strijden om de meest begeerde winst in de Formule 1. Ook bij SRVN zal het een prestigestrijd worden, natuurlijk hangt alles van een goede kwalificatie plaats, maar ook uithoudingsvermogen zal van belang zijn op de krappe straten baan. De volledige afstand van 78 ronden zal worden afgelegd en pitstop strategie zal ook absoluut een sleutelrol gaan spelen. Dus naast het winnen van een van de meest felbegeerde bekers is er nu dus ook de kans om je onsterfelijk te maken en te gaan voor de Triple Crown!

Voor deze eerste editie heeft SRVN een partner gevonden in Sim-Motion. De fraaie webshop die gespecialiseerd is in de mooiste high-end oplossingen voor jouw simracehardware. 

De complete top 3 van de uitslag krijgt een waardecheque te gebruiken op de rijkgevulde webshop van Sim-Motion. 

3e plaats: Een waardecheque van € 75,-

2e plaats: Een waardecheque van € 150,-

1e plaats: Een waardecheque van € 250,-

Grote dank aan Jens van Sim-Motion, en laten we er een geweldig evenement van maken!

screen-monaco sim-motion-partner
Het was een mooi schouwspel, gisteravond in de virtuele straten van Monte Carlo. Het decor voor de eerste editie van de Monaco GP, waarbij Simrace Ver…

Lees verder...

Waar het seizoen richting het einde gaat, was het wederom de Jong die een sterke kwalificatie had en vanaf pole mocht gaan starten in de hoofdrace.

Lees verder...

Op dinsdag 4 juni aanstaande vindt de virtuele Algemene Ledenvergadering plaats. Vanwege agendatechnische uitdagingen is er besloten om de fysiek…

Lees verder...