Mankracht gezocht voor Sim Formula Europe



Mankracht gezocht voor Sim Formula Europe


Van 11 t/m 14 januari 2024 vindt de 2024 editie van Sim Formula Europe plaats. Al menig jaar is SRVN hier een trotse partner van, waarbij diverse leden van onze club diverse werkzaamheden uitvoeren voor de competitie die daar gehouden wordt.

Voor de komende editie willen we ook heel graag een eigen SRVN 'stand' bemannen, daarvoor zoeken we mankracht die het leuk vindt om Simrace Vereniging Nederland op de kaart te zetten.

Simrace liefhebbers kunnen naar hartelust mooie producten bekijken, testen en eventueel aanschaffen met mooie beurskortingen. Het is hét Nederlandse evenement voor simracerij, daarom willen wij ons graag hier vertegenwoordigen.

Diverse leden hebben zich al aangemeld, kom jij er ook bij? Dit hoeft natuurlijk niet de complete 4 dagen te zijn, een dag(deel) is al erg fijn!

Check voor meer informatie: https://simformula.eu/

Meld je je aan bij René Hoogterp, stuur hem een bericht via Discord.


Waar het seizoen richting het einde gaat, was het wederom de Jong die een sterke kwalificatie had en vanaf pole mocht gaan starten in de hoofdrace.

Lees verder...

Op dinsdag 4 juni aanstaande vindt de virtuele Algemene Ledenvergadering plaats. Vanwege agendatechnische uitdagingen is er besloten om de fysiek…

Lees verder...

Op 9 mei vindt de eerste editie van de Monaco GP plaats. Daarmee voegt SRVN nog een klassieker toe aan de lijst met jaarlijkse evenementen. Op 9 mei…

Lees verder...

Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...