Noa Kort Nederlands kampioen Porsche Cup en sluit in stijl af



Noa Kort Nederlands kampioen Porsche Cup en sluit in stijl af


De laatste ronde van het NK Porsche Cup werd verreden op de Sachsenring in Duitsland. In de kwalificatie was het Noa Kort die de snelste tijd had, maar voor race 1 werd de top 10 omgedraaid.

Dit resulteerde in Willem van Oosterhout die als eerste mocht vertrekken in race 1. Daar heeft hij 5 minuten van kunnen genieten en daarna was het de als 10 gestartte Noa Kort die de leiding overnam en vervolgens deze ook niet af stond. Jeroen Dadema en Yannick Akershoek waren ook met elkaar in gevecht en kwamen uiteindelijk ook als 2e en 3e over de eind streep. Door de overwinning van Noa Kort, kon hij zich al na race 1 Nederlands kampioen noemen.

Race 2 was het Noa Kort die van pole mocht vertrekken, met zijn teamgenoot Yannick Akershoek ernaast. Akershoek had aangegeven dat hij het Noa Kort moeilijk wilde maken en dat leek in eerste instantie het geval ook te zijn, maar Noa Kort was een maatje te sterk en kon ook zo zijn 10e overwinning pakken, waarvan 9 races op een rij. Yanniek Akershoek werd 2e en Jeroen Dadema kwam als 3e over de streep.


Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...