Serge Bakker en Noa Kort winnen seizoen opener in Zandvoort



Serge Bakker en Noa Kort winnen seizoen opener in Zandvoort


Ronde 1 van het SRVN Porsche Cup werd verreden op Zandvoort. Nieuwe auto's, maar hetzelfde spannende formule.

Bij de start was het Victor Dobson die van P1 mocht vertrekken, maar na ronde 1 was het Serge Bakker die de leiding overnam en eigenlijk ook niet meer af stond. Het werd nog even spannend aan het eind met Noa Kort die zich naar voren wist te vechten, maar kwam 0,3 seconden te kort. Daarachter was het Teun Sonneveld die P3 wist te behouden.

Race 2 was het Noa Kort die van pole mocht vertrekken, met Guido Valster ernaast. Bij de start was het meteen al een VMS-SunEdits 1-2-3 met Noa Kort op P1, Yannick Akershoek op P2 en Teun Sonneveld op P3. De heren wisten zich sterk te houden tegen eerst Felix de Kruijff en Guido Valster. Uit eindelijk wisten de heren Serge Bakker en Daan Hut zich naar voren te vechten, samen met Guido Valster.

De heren wisten het nog heel spannende te maken aan het eind, maar Daan Hut werd vierde en het was Guido Valster die de 5e plaats overnam en Serge Bakker werd 6e.

Daarvoor was het Noa Kort die meteen bij zijn debuut de race won, achter hem was het Yannick Akershoek en Teun Sonneveld.


Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...