Verzijl en Kuipers winnaars Atlanta Motorsports Park

Ronde 4 van het NK DTCR werd verreden op Atlanta Motorsports Park en het was voor race 1 Milan Kort die P1 had, dankzij het feit dat de top 10 omgedraaid wordt. Lang heeft hij er niet van kunnen genieten, want in bocht 1 was het Twan Capellen die meteen orde op zaken stelde en Kort voorbijging. Daarachter werd er ronden na ronden hard gevochten, met de nodige duw en trek werk waarbij regelmatig verf onderling uitgedeeld werd. Aan het eind van de race was het Roy Verzijl, niet zelf ook het nodige meegemaakt had, die als P2 naar voren kwam en met nog 1 ronde te gaan pakte hij P1 over van Twan Capellen, die uiteindelijk terugviel naar P6. Roy Verzijl won dus zijn eerst NK DTCR race, met Frank Hamming op P2 en Serge Bakker op P3.

Race 2 was het Bram Kuipers die van pole mocht vertrekken, nadat hij de snelste was in de kwalificatie en zijn teamgenoot Robin de Jong mocht van P2 vertrekken. Waar race 1 bol stond van inhaal acties en duw en trekwerk, ging het in race 2 er wat minder hard aan toe. Er werd wel links en rechts gevochten om plekken, zo was het de winnaar van Race 1, Roy Verzijl, die een mooie gevecht had met Pieter Brandsma en zo ook een podium pakte in Race 2 met een P3. Robin de Jong werd 2e en de winnaar was Bram Kuipers.

Ronde 4 van het Alpine GT4 kampioenschap werd verreden in Zandvoort. De pole position voor race 1 ging naar Nanno van der Poel met een verschil van 0…

Lees verder...

In 2 zeer spannende races, hebben Bas Zwartenbol en Pim van Ark de winst weten te pakken in Monza voor het NK GT3.

In 'Achter het stuur' belichten wij de leden binnen Simrace Vereniging Nederland. Wat doen zij naast het racen op de virtuele circuits? En wat gebruik…

Na afgelopen ronde pakte dit maal Stijn Handgraaf weer de pole position voor de eerste race van de avond.