Kuipers en Hamming winnen seizoen opener DTCR



Kuipers en Hamming winnen seizoen opener DTCR


De eerste ronde van het NK DTCR bij SRVN werd verreden op Lime Rock Park en vlak voor de race is het hard gaan regenen, wat betekende dat de baan redelijk nat was.

Het was Roy Verzijl die als eerste mocht vertrekken, maar kon er niet lang van genieten. Het was Willem van Oosterhout die een goeie start had, wat later logisch bleek te zijn, want andere mensen voorraan waren namelijk gestart op de slicks. Toen de baan begon op te drogen, waren de wets van Willem van Oosterhout volledig versleten en moest hij wel naar binnen voor nieuwe banden. Iemand die dit niet hoefde te doen, was Bram Kuipers en zo wist hij Race 1 te winnen.

Race 2 was het droog en zagen het Pieter Brandsma die van pole mocht vertrekken, maar het was Frank Hamming die meteen in bocht 1 de leiding overnam. Het leek er heel even op dat Brandsman een aanval nog kon wagen, maar uiteindelijk wist Hamming weg te rijden en zo kon Race 2 wist te winnen.


Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...

Ronde 5 van het NK GT3 kampioenschap bracht ons naar Portugal op het circuit van Portimao. In de kwalificatie was het Robin de Jong die de snelste was…

Lees verder...