Mark de Vries winnaar 10e editie SRVN500Mark de Vries winnaar 10e editie SRVN500


Mark de Vries heeft de 10e editie op zijn naam geschreven. Hiermee komt hij in een unieke rijtje van rijders die de SRVN500 2x hebben gewonnen. de dolbije de Vries heeft hiermee een prachtige RaceX Pro Chassis Cockpit gewonnen.

Het was Mark de Vries die van pole mocht vertrekken met team genoten Wilbert Velthove, Robin de Jong en Pieter Brandsma daarachter. Na 3 opwarm ronden werd de groenevlag gezwaaid en zo begonnen 33 man aan de 10 editie van de SRVN 500.

Lang groen zou het niet blijven want in bocht twee ging het meteen al mis met onderandere Dennis Berends en Remco de Zeeuw. Na de gele vlag was het Robin de Jong die de koppositie overpaktje, maar in ronde 33 nam Mark de vries die weer over.

In ronde 40 was het Albert van de Werff die een foutje maakte door te spinnen bij pitingang en zo zijn voor- en achtervleugel mistte. Aangezien er geen gevaar was, ging de race gewoon door.

Ronde 54 kwam de volgende caution voor Roy de Muinck. Hij ging de muur hard in en nam daardoor Willem van Oosterhout met zich mee. Ronde 64 was de volgende caution door een flinke klapper van Giel de Haan. Ronde 112 vonden Menno Klont, Rogier de Klein en Ivo de Groot hun waterloo.

Met 2 ronden nog te gaan waren het Arjan Veltens en Yoeri Gijsen die hard in gevecht met elkaar waren wat resulteerde in een flinke klap in de muur voor Veltens waardoor de caution uit kwam en zo Mark de Vries de wedstrijd wist te winnen.


Er is genoeg te beleven bij SRVN deze zomer. Tijdens de SRVN Zomer Cup organiseren we 6 verschillende race events. Neem een kijkje naar de Zomer Cup k…

Lees verder...

De GT, DTCR en Formula Pro seizoenen zijn afgerond en het is tijd om je te laten horen! Laat jouw mening weten via de enquêtes en help het vormen va…

Lees verder...

Het NK GT3 was voor de laatste twee races neergestreken op het circuit van Suzuka. Een duidelijke favoriet voor het treffen was er niet: het verschil …

Lees verder...