Inschrijvingen voor de 10e editie van de SRVN 500 zijn geopend!



Inschrijvingen voor de 10e editie van de SRVN 500 zijn geopend!


Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de SRVN 500. Al jarenlang een vast gegeven op de jaarkalender van Simrace Verening Nederland. Op 12 juni vindt deze altijd spectaculaire race plaats. Op 22 mei is de kwalificatie en op de racedag zelf zal er nog een bumpday plaatsvinden als laatste moment om deel te kunnen nemen. Dit jaar wordt de SRVN 500 voor de tiende keer georganiseerd. En dus is het tijd om goed uit te pakken. Daarvoor heeft Simrace Vereniging Nederland een geweldige partner gevonden in RaceX.

Deze tiende editie zal ook gereden worden met een gloednieuwe versie van de Dallara IR18 die eerder dit jaar is uitgebracht voor rFactor 2, met kenmerkend aeroscreen. De deelnemers kunnen hun eigen kleurstelling aanbrengen, maar één sticker zal prominent aanwezig zijn op elke auto, het logo van RaceX.

Los van de naamvermelding geeft RaceX namelijk een geweldig prijs uit voor de winnaar van de 10e editie van de SRVN 500. Namelijk de gloednieuwe RaceX Pro Chassis Cockpit. Een simracecockpit met elegant design, maar vooral stabiel en ongelofelijk betrouwbaar, zoals we kennen van de Sim-Lab producten, met lichtgewicht hoge kwaliteits componenten en bovendien, een lust voor het oog.

SRVN is erg blij met deze partnership en verwacht dan ook een geweldige tiende editie van de SRVN 500.

Genoeg redenen dus om je in te schrijven voor dit grootse virtuele race spektakel!

Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...