de Jong heer en meester op een nat en droog Nürburgring



de Jong heer en meester op een nat en droog Nürburgring


Ronde 4 van het NK DTCR werd verreden op het prachtige circuit Nürburgring. De heren mochten het sprint ciruit aanvallen in wat voor race 1 kletsnat circuit was en voor race 2 een kurkdroog circuit.

Voor race 1 werd, zoals gewoonlijk, de top 15 omgedraaid en dit bracht Ger Peeters op P1 voor de start van de eerste race.

Lang kon hij er niet van genieten, want in bocht 1 werd Peeters al omgetikt. Jeroen Huisers was het met een briljante start en nam P1 voor lange tijd over, maar kon deze niet vasthouden. Met nog 12 minuten te gaan was het Ruben Correa Alves die P1 overnam en ook Robin de Jong vocht zich naar voren. Ook Correa Alves kon niet zijn P1 verdedigen tegen een zeer snelle de Jong en zo kwam Robin de Jong als eerste over de streep met Edwin Bos op P2 en Arjan Veltens op P3.

Race 2 was op een droog circuit en het was Robin de Jong die van pole mocht vertrekken. Al vanaf bocht 1 wist de Jong een gaatje te creeren naar de mannen achter hem en dit stond hij ook niet meer af. Achter hem werd er nog heftig gestreden om de overige podium plekken, maar uiteindelijk was het Arjan Veltens op de 2e plaats en Jeroen Brink werd 3e.

12 mei gaan we weer verder, dan op het circuit van Ibarra.


Waar het seizoen richting het einde gaat, was het wederom de Jong die een sterke kwalificatie had en vanaf pole mocht gaan starten in de hoofdrace.

Lees verder...

Op dinsdag 4 juni aanstaande vindt de virtuele Algemene Ledenvergadering plaats. Vanwege agendatechnische uitdagingen is er besloten om de fysiek…

Lees verder...

Op 9 mei vindt de eerste editie van de Monaco GP plaats. Daarmee voegt SRVN nog een klassieker toe aan de lijst met jaarlijkse evenementen. Op 9 mei…

Lees verder...

Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...