Schrijf je nu in voor het seizoen 2022-1 en stem op circuits!Schrijf je nu in voor het seizoen 2022-1 en stem op circuits!


De inschrijvingen zijn geopend voor het nieuwe seizoen bij Simrace Vereniging Nederland. Meld je aan voor één of meerdere kampioenschappen. De inschrijvingen voor het Enduro kampioenschap gaan spoedig open. Daarbij is het van belang om te weten dat er in dit Enduro kampioenschap uitsluitend méérdere rijders een auto moeten delen. Dit om zoveel mogelijk rijders de kans te bieden om deel te nemen, in tegenstelling tot in de andere kampioenschappen zijn er namelijk geen splits in die Enduro klasse.

Voor specifieke informatie over data en de templates, bekijk de Algemene Informatie in het betreffende kampioenschap in de Mijn SRVN omgeving.

De kalenders zijn nog niet compleet. Dit jaar krijg jij als lid de kans om voor elk kampioenschap waar je aan deelneemt drie circuits op de kalender zelf te bepalen! Stem graag alleen op circuits als je daadwerkelijk ingeschreven bent voor het betreffende kampioenschap.

De polls blijven t/m 20 januari open.

NK GT3 circuit keuze

NK Formula Pro circuit keuze

NK DTCR circuit keuze

NK Enduro circuit keuze

 

DIVERS AANBOD

Het seizoen 2022-1 zal een heel divers aanbod hebben voor zowel de beginnende als gevorderde simracer. Allemaal gebruik makend van de simulatie rFactor 2.

De twee kampioenschappen van het afgelopen seizoen blijven:

* NK Formula Pro | Donderdag

Het NK Formula Pro is voor de echte openwheel liefhebber, deze Formule 1 2022 spec auto maakte het afgelopen seizoen z'n entree binnen SRVN en we hebben spectaculaire races gezien met bloedstollende snelheden. Kan jij deze machine temmen? Om het je iets gemakkelijker te maken is Traction Control en ABS toegestaan.

* NK GT3 | Zondag

Het NK GT3 blijft een paradepaardje binnen Simrace Vereniging Nederland. Natuurlijk hebben we voor komend seizoen weer graag ruimte vrijgemaakt voor dit geweldige kampioenschap. Ga je voor de Aston Martin Vantage, of toch voor één van de 10(!) andere auto's waar je uit kunt kiezen. Daarnaast heeft de KC onderzocht of de physics iets aangepast kunnen worden, daar hebben we een eerste aanzet voor gemaakt. En graag willen we jullie ook vragen om te testen.

Maar naast deze twee kampioenschappen hebben we een nog ruimer aanbod:

* NIEUW: Het NK DTCR | Donderdag

Ook de voorwielaangedreven liefhebbers komen aan hun trekken bij Simrace Vereniging Nederland. Want in het nieuwe seizoen komen de toerwagens weer terug, met de gloednieuwe DTCR klasse. Hiervoor heeft SRVN een mooie samenwerking met Tommy78, maker van diverse hoge kwaliteitscontent voor o.a. rFactor 2. Hierdoor kunnen SRVN leden gratis gebruik maken van deze payware. Met maar liefst 7 verschillende TCR auto's, is er ruim voldoende keuze. Close racing gegarandeerd!

* NIEUW: Het NK Enduro | Zondag

Het afgelopen jaar kon je bij Simrace Vereniging Nederland al meedoen aan diverse 2.4 uurs races. Dit waren toen nog losse evenementen, maar voor het komende seizoen zal dit ingebakken worden in een écht kampioenschap. Ben jij van de lange adem? Ga dan zeker meerijden in ons NK Enduro!

Natuurlijk kunnen SRVN leden voor elk kampioenschap hun eigen livery maken, zodat je herkenbaar zichtbaar bent op de SRVN Livestreams, die templates komen beschikbaar als de inschrijvingen worden geopend in de eerste week van januari.

En: omdat SRVN een KNAF licentiehouder is, kun je officieel Nederlands Kampioen Simracen worden!

HOE WORD JE LID?

Vanaf 1 januari is de contributie € 25,- per kalenderjaar. 

Als SRVN lid kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week online oefenen op de servers van SRVN.

Ronde 5 van het NK GT3 werd verreden op Suzuka en het was Noa Kort die de pole veroverde met 1,2 seconden voorsprong. Bij de start ging het allemaal …

Lees verder...

Ronde 5 van het NK DTCC werd verrenden op Donington Park en het was Pieter Brandsma die Poleposition pakte. Race 1 was het Bas Zwartenbol die van P1 m…

Lees verder...

Noa Kort heeft de vierde ronde van het NK GT3 op zijn naam geschreven. Zo makkelijk als op Portimao ging het echter niet. De coureur van VMS-SunEdits …

Lees verder...

De laatste ronde van het NK Porsche Cup werd verreden op de Sachsenring in Duitsland. In de kwalificatie was het Noa Kort die de snelste tijd had, maa…

Lees verder...