Hamming pakt kampioenschap in stijl



Hamming pakt kampioenschap in stijl


Hamming die alleen maar aan de start hoefde te verschijnen om de titel veilig te stellen reed een sterke race en pakte zijn 4e overwinning van het seizoen. De pole position was er verassend voor Lennart Lippens met Hoogterp naast hem op de eerste startrij. Hamming moest genoegen nemen met plek drie, maar herstelde dat al vrij snel. Een gewaagde inhaalactie buitom in Stowe en kon daarna de race controleren. Een paar rondes later deed Hoogterp hetzelfde en de top drie bleef verder onveranderd. Denny Mateman, die nog 2e kon worden in het kampioenschap, had een moeizame openingsfase en knokte zich uiteindelijk terug naar een 5e plaats. Door het hele veld waren er mooie gevechten en werd er om elke puntje gestreden.

 

Het gebeurde ver achter Frank Hamming die zijn 4e overwinning van het seizoen pakte en zo de titel extra glans gaf. Hoogterp werd 2e voor Lippens die het laatste podiumplekje pakte.


Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...