Hamming overheerst in Monaco



Hamming overheerst in Monaco


Frank Hamming is terug van weg geweest en heeft in Monaco na een pole position de overwinning gepakt voor Mateman en Veltens.


Vanaf de 1e minuut was het Hamming die aan leiding ging voor Veltens die eerst nog de pace van eerstgenoemde kon bijhouden. Echter ging het al vroeg fout voor Hoogterp die in contact kwam met een andere rijder in de Nouvelle Chicane.
Ondanks een pitstop kon deze zijn weg weer vervolgen om zodoende de schade in het kampioenschap te beperken. Echter door de overwinning van Hamming loopt deze uit in het kampioenschap en lijkt het er op dat de leider met ruime voorsprong dit 1e kampioenschap in Monaco beslist heeft.

Over twee weken zijn we op het circuit van Silverstone er weer bij om te zien welke coureurs de top 3 zullen aanvullen.


Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...