Jeroen Huisers ZomerCup winnaar Nissan GT500



Jeroen Huisers ZomerCup winnaar Nissan GT500


De laatste van drie races in de SRVN ZomerCup van de Nissan GT500 werd verreden op het nieuwe S397 circuit van Portland.
Kevin Heijnen startte deze slotavond als leider in het kampioenschap, voor Jeroen Huisers en Marcel Offermans.

Jeroen Huisers trainde zich naar de pole position in de kwalificatie, en dat betekende startplaats 15 in de sprintrace. In die sprintrace was het Martijn Huisers die wederom naar een overwinning reed en goede zaken deed in het kampioenschap. Kevin Heijnen eindigde als 8e vlak achter Jeroen Huisers, en zo konden we ons opmaken voor een zeer spannende finalerace.

Met Kevin Heijnen op 149 punten, Martijn Huisers slechts 3 punten daarachter op 146, en Jeroen Huisers op 144. Maar uiteindelijk was het de man op de derde plaats die de ZomerCup op z'n naam kon schrijven, met een keurige overwinning. Kevin Heijnen viel ver terug na een spin en Martijn Huisers kon vanaf de 13e startplaats zich niet verder dan plaats 8 opwerken.

Zo is Jeroen Huisers de ZomerCup winnaar geworden van de Nissan GT500 klasse en gaat de top 10 zich opmaken voor de heuze multiclass finalerace, op Circuit Zandvoort, aankomende zondag.


Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...