Correa Alves pakt dubbele winst in ImolaCorrea Alves pakt dubbele winst in Imola


De tweede ronde van de Puma ZomerCup werd verreden op het Noord-Italiaanse Imola, met Lars Koldeweij als kampioenschapsleider die race 1 vanaf pole mocht aanvangen. Net zoals in Ibarra bleek dat Koldeweij en De Vries elkaar prima matchten qua tempo, en dus per saldo elkaar niet konden aanvallen. Koldeweij hield derhalve vol en pakte z’n 3e overwinning op rij.


Correa Alves kende een rommelige eerste race, met 2x een doorgang door de pitstraat vanwege straffen, maar eindigde zo wel als 14e en dus op de eerste startrij voor race 2. Dit werd ten volle benut want Correa Alves won die race. Naar eigen zegge wilde hij graag bewijzen dat hij daar wel hoorde qua snelheid en dat liet hij zeker zien bij race 3. Waar hij de doordenderende trein van Koldeweij en De Vries kon tegenhouden en pakte zo 2 overwinningen op rij.


De slotronde van de Puma ZomerCup vindt plaats over twee weken, op het Circuit Zandvoort, alvorens de finalerace, met álle klasses binnen de ZomerCup, gezamenlijk op hetzelfde Circuit Zandvoort plaatsvindt.


De slotraces op het circuit van Zandvoort zorgde voor de nodige spanning in het kampioenschap. Jacobs hield stand en kroonde zich tot Nederlands Kampi…

Lees verder...

Arjan Veltens wint beide races op Virginia International Raceway en doet weer helemaal mee in de strijd om het kampioenschap.  

Lees verder...

Robin de Jong en Denny Mateman hebben we races op het circuit van Monaco gewonnen.

Lees verder...

De voorlaatste ronde van het DTCC kampioenchap werd een prooi voor Frank Hamming, de kampioenschapsleider pakte 3 podiumplekken waarvan 2 overwinninge…

Lees verder...