Hamming pakt de dubbel op Nurburgring



Hamming pakt de dubbel op Nurburgring


Ronde twee van de Porsche Cup binnen de SRVN ZomerCup werd verreden op het GP circuit van de Nurburgring. Met weer een fraai aantal Porsches aan de start van deze ZomerCup tussen de twee reguliere seizoenen in bij Simrace Vereniging Nederland. Frank Hamming had het momentum van het treffen twee weken ervoor in Zandvoort goed meegenomen, want hij zegevierde in beide races.


SRVN nieuwkomers Edwin Bos en Enzo Fazzi mochten het eremetaal verdelen op de plekken twee en drie, met Bos die als tweede finishte in race 1, terwijl Fazzi die tweede plek mocht opeisen in race 2. Maar allen wel in de achtervolging bij Frank Hamming, die zijn leidende positie in de ZomerCup heeft uitgebreid tot 58 punten. Voor Tom Vos en Marcel Offermans.

Het slottreffen van deze Porsches is op het machtige Bathurst, waarna er een heuze finalerace zal plaatsvinden met zowel deze Porsche Cup, maar ook de speelse Puma’s en de bloedsnelle Nissan GT500.


Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...

Ronde 5 van het NK GT3 kampioenschap bracht ons naar Portugal op het circuit van Portimao. In de kwalificatie was het Robin de Jong die de snelste was…

Lees verder...