Huisers en Heijnen zegevieren in Zandvoort



Huisers en Heijnen zegevieren in Zandvoort


De bloedsnelle Nissan GT500 ZomerCup kwam in actie op het circuit van Zandvoort, na het openingstreffen op lokale bodem in Suzuka. Kampioenschapsleider Kevin Heijnen liet in de kwalificatie direct al zien de snelste auto te hebben die race-avond. Maar met het speelse format waarbij in race 1 de top-15 in omgekeerde volgorde van de kwalificatie moet starten, biedt dat zeker geen garantie voor een overwinning.

Martijn Huisers won voor de tweede maal op rij deze eerste sprintrace, nadat hij vanaf plaats 2 de race mocht aanvangen. Heijnen kwam knap terug naar een 5e plaats, vanaf plaats 15 en pakte zo een flink aantal punten in die listige sprintrace. Jeroen Huisers was echter de grootste winnaar in die 1e race, nadat hij vanaf plaats 11 naar P2 reed en zo de leiding overnam in het kampioenschap. Die tweede plaats behaalde Jeroen Huisers ook in de feature race, maar dat was niet voldoende om die leidende positie in het kampioenschap vast te houden.

Heijnen was heer en meester in die feature race en won met ruime voorsprong en pakte zo z’n tweede overwinning van het seizoen en leidt de titelstrijd met 6 puntjes op Jeroen Huisers. Nog één race te gaan, over twee weken op het circuit van Portland.


Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...