De Vries en Koldeweij delen de winst in Ibarra



De Vries en Koldeweij delen de winst in Ibarra


De laatste van de drie ZomerCup klasses had afgelopen donderdagavond hun aftrap op het circuit van Ibarra. De speelse Puma P052 voorspelde van tevoren leuke clubrace-avonden, en ze stelden zeker niet teleur. Met Lars Koldeweij als grote winnaar, met 2 overwinningen een een tweede plaats.

Race 1 begon met Mark de Vries vanaf de pole position, die, op wat plaagstootjes na van Koldeweij, de race kon controleren en de race won, voor Koldeweij en De Jong die het podium completeerde.

Race 2 kende een startgrid waarbij de top 15 van de race-uitslag werd omgedraaid, met een spectaculaire race tot gevolg. Jeroen Huisers en Mark de Vries leidde het veld, maar een achterblijver gooide roet in het eten waardoor Koldeweij kon profiteren en de overwinning pakte, voor Huisers en De Vries, die in de absolute slotfase nog een podium kon veiligstellen ten kostte van Nils van Limpt.

Race 3 startte met de volgorde van de race-uitslag van race 2. Met Koldeweij die vanaf pole geen problemen kende om De Vries van zich af te houden, een omgekeerde situatie eigenlijk dan dat we in race 1 zagen. Zo won Koldeweij twee races en leidt daarmee in de strijd om deze ZomerCup. Over 2 weken het vervolg, dan op het circuit van Imola.


Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...