Van Buren en Hamming winnen de eerste twee races van de Porsche Cup



Van Buren en Hamming winnen de eerste twee races van de Porsche Cup


Het waren de Porsche Cup rijders die de zomercup bij SRVN mochten aftrappen.

Meteen was het Rudy van Buren die mega poletijd zetten en daardoor 1,2 seconden sneller was dan de P2 Marijn Pfeifer.

Van Buren had maar één ding voor het oog en dat was bocht 1 goed doorkomen en daarna wegrijden. En dat deed hij ook. Hij won de race met een gat van 30 seconden op Marijn Pfeifer die tweede werd en derde werd Frank Hamming.

Race 2 begon met Marcel van der Heiden vanaf P1, na dat hij als 15e over de streep kwam in race 1. Lang heeft hij er niet van kunnen genieten en helaas viel hij al snel terug. Toen was het Ivo de Groot die de leiden overnam en ook hij heeft de overwinning niet kunnen pakken. Voor de Hans Ernst Bocht verloor hij de controle over zijn Porsche en was het Jeroen Dadema die nog zelfs tegen de Groot aan kwam. Zo was het Frank Hamming die er omheen kon rijden en zo als eerste over de streep kwam. Tweede plaats was er voor Marcel Offermans en derde werd Tom Vos.


Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...

Ronde 5 van het NK GT3 kampioenschap bracht ons naar Portugal op het circuit van Portimao. In de kwalificatie was het Robin de Jong die de snelste was…

Lees verder...