Jacobs wint beide races op InterlagosJacobs wint beide races op Interlagos


Niek Jacobs heeft beide races gewonnen op Interlagos.
Race 1 mocht hij van pole position starten, nadat hij de snelste was in de kwalificatie. Bij de start kwam Jacobs meteen goed weg en wist zijn P1 te behouden. In het middenveld ging het mis met Bram Kuipers en Giel de Haan. Beide heren konden hun weg wel vervolgen, al moest Kuipers wel naar de pits voor reparatiewerkzaamheden aan zijn auto.
Ook na de pitstop was het Jacobs die P1 wist te behouden en zo wist hij met een voorsprong van 9,5 seconden te winnen van Williams Geuze die tweede werd en Bosschieter die als derde over de streep kwam.
Race 2 begon met Jeroen Huisers van pole position, nadat de top 8 omgedraaid werd. Ook in race 2 had Niek Jacobs een goede start en stond meteen al na enkele minuten op de 4e plaats, nadat hij dus vanaf P8 moest starten. Uiteindelijk wist Jacobs zijn auto verder naar voren te brengen en zo pakte hij de leiding over van Huisers, die uit eindelijk ver en ver naar achteren zal vallen. Na de pitstop was het nog heel even spannend tussen Niek Jacobs en Robin de Jong, maar de Jong wist Jacobs niet in te halen en zo was het Niek Jacobs die ook race 2 won.

 


Edwin Bos is de nieuwe kampioen in het SRVN GT kampioenschap 2020-2. Een 11e plaats in race 1 was genoeg om de titel veilig te stellen.

Lees verder...

Arjan Veltens heeft beide races op het circuit van Spa-Francorchamps gewonnen.

Lees verder...

De slotraces op het circuit van Zandvoort zorgde voor de nodige spanning in het kampioenschap. Jacobs hield stand en kroonde zich tot Nederlands Kampi…

Lees verder...

Arjan Veltens wint beide races op Virginia International Raceway en doet weer helemaal mee in de strijd om het kampioenschap.  

Lees verder...