De Jong en Veltens winnen in MontrealDe Jong en Veltens winnen in Montreal


Ronde 4 van het kampioenschap werd verreden op Circuit Gilles Villeneuve in Montreal, Canada.

Het was Arjan Veltens die de poleposition had, maar vanwege een diskwalificatie achteraan moest beginnen. Hierdoor werd de poleposition in de schoot geworden van Robin de Jong.

Bij de start was het de Jong die meteen liet weten dat hij de race graag zou willen winnen en binnen enkele ronden had hij al een gat van 2 seconden te pakken en dit zou alleen maar uitlopen en ook na de pitsstop bleef de Jong aan de leiding van de wedstrijd en zo wist hij race 1 te winnen. Lars Koldewij en Danny Mateman werden tweede en derde. Een opmerkelijke situatie deed zich nog voor toen de teamgenoten Ruben Corea Alves en Arjan Veltens nog toucheerden. Veltens, gestart van P29, werd nog als 6e afgevlagd.

Race 2 was het Lennart Lippens die van P1 mocht vertrekken. Meteen was het Arjan Veltens die zijn teamgenoot Kevin Heijnen voorbij ging om zo P2 te pakken. Één ronde later was het ook Lennart Lippens die er aan moest geloven en zo pakte Veltens de leiding van de wedstrijd over om zo race 2 te winnen. Lennart Lippens werd tweede en William Geuze kwam als derde over de streep.


srvn-nk-f3-montreal
Edwin Bos is de nieuwe kampioen in het SRVN GT kampioenschap 2020-2. Een 11e plaats in race 1 was genoeg om de titel veilig te stellen.

Lees verder...

Arjan Veltens heeft beide races op het circuit van Spa-Francorchamps gewonnen.

Lees verder...

De slotraces op het circuit van Zandvoort zorgde voor de nodige spanning in het kampioenschap. Jacobs hield stand en kroonde zich tot Nederlands Kampi…

Lees verder...

Arjan Veltens wint beide races op Virginia International Raceway en doet weer helemaal mee in de strijd om het kampioenschap.  

Lees verder...