Veltens wint beide spannende races op HighlandsVeltens wint beide spannende races op Highlands


Arjan Veltens heeft beide races op Highlands Motorsport Park gewonnen.

In Race 1 was het spannend tussen Lennart Lippens en Arjan Veltens waarbij het Lippens was die nog in contact kwam met Veltens. Veltens kon zonder grote problemen nog verder rijden en kwam als eerste over de streep.

Race 2 was het William Geuze die van pole mocht vertrekken, maar het waren Ruben Correa Alves en Robin de Jong die de hoofdrol zouden gaan spelen bij de start. Correa Alves tikte de muur aan waardoor de Jong hem helaas niet kon ontwijken en er vol tegen aan klapte. Veltens, gestart vanaf P8, kende een rustige start.

Na een paar ronden begon het met regenen en moest Veltels vroeg de pits in, omdat hij op slicks was gestart. Daarna kende hij een goede run en kwam hij zo als eerste wederom over de streep.


Edwin Bos is de nieuwe kampioen in het SRVN GT kampioenschap 2020-2. Een 11e plaats in race 1 was genoeg om de titel veilig te stellen.

Lees verder...

Arjan Veltens heeft beide races op het circuit van Spa-Francorchamps gewonnen.

Lees verder...

De slotraces op het circuit van Zandvoort zorgde voor de nodige spanning in het kampioenschap. Jacobs hield stand en kroonde zich tot Nederlands Kampi…

Lees verder...

Arjan Veltens wint beide races op Virginia International Raceway en doet weer helemaal mee in de strijd om het kampioenschap.  

Lees verder...