Veltens en Koldeweij winnen spannende seizoensopener van het NK F3



Veltens en Koldeweij winnen spannende seizoensopener van het NK F3


Het NKF3 seizoen trapte af op de Nürburgring in Duitsland en het was Arjan Veltens die van pole position mocht vertrekken voor de eerste race. Bij de start was het Lennart Lippens die het beste weg kwam, en zo Veltens al voor bocht 1 passeerde. In ronde 3 was het Lippens die een kleine foutje maakte, waardoor Veltens hem kon passeren. Veltens reed een hele lange eerste stint en met nog een paar ronden te gaan, ging hij zijn pitsstop maken en kon zo onbedreigd race 1 winnen.

In race 1 was het Lars Koldeweij die P8 werd en zo mocht hij in race 2 van P1 vertrekken, met naast hem Marcel Offermans. Meteen was het Koldeweij die een gaatje wist te maken richting Offermans en zo onbedreigd de race kon winnen.


Edwin Bos is de nieuwe kampioen in het SRVN GT kampioenschap 2020-2. Een 11e plaats in race 1 was genoeg om de titel veilig te stellen.

Lees verder...

Arjan Veltens heeft beide races op het circuit van Spa-Francorchamps gewonnen.

Lees verder...

De slotraces op het circuit van Zandvoort zorgde voor de nodige spanning in het kampioenschap. Jacobs hield stand en kroonde zich tot Nederlands Kampi…

Lees verder...

Arjan Veltens wint beide races op Virginia International Raceway en doet weer helemaal mee in de strijd om het kampioenschap.  

Lees verder...