De Muinck en de Birk winnen seizoensopener in BahreinDe Muinck en de Birk winnen seizoensopener in Bahrein


De winterstop duurde lang genoeg, maar eindelijk was het vanavond zover: de aftrap van het SRVN seizoen 2020-1. Op het circuit van Bahrein kwamen de GT's in actie.

Roy de Muinck won direct de eerste race na zijn rentree bij Simrace Vereniging Nederland, moest Pascal de Birk nog van zich afhouden, maar na een halve spin van De Birk kon De Muinck relatief gemakkelijk naar de overwinning. Voor Lennart Lippens en Jeroen Huisers, die de 3e plek overnam na de pitstops.

Race twee begon hectisch in de eerste paar honderd meter, waarbij ook de winnaar van race 1 bij betrokken was, en zo was Roy de Muinck direct al toeschouwer na de openingsronde. Pascal de Birk pakte na een fraai gevecht de leiding over van Martijn Huisers, die zelf de leiding had overgenomen na een goede start. Pascal de Birk kon daarna rustig wegrijden en de winst pakken, voor Lippens en David Davine.


De slotraces op het circuit van Zandvoort zorgde voor de nodige spanning in het kampioenschap. Jacobs hield stand en kroonde zich tot Nederlands Kampi…

Lees verder...

Arjan Veltens wint beide races op Virginia International Raceway en doet weer helemaal mee in de strijd om het kampioenschap.  

Lees verder...

Robin de Jong en Denny Mateman hebben we races op het circuit van Monaco gewonnen.

Lees verder...

De voorlaatste ronde van het DTCC kampioenchap werd een prooi voor Frank Hamming, de kampioenschapsleider pakte 3 podiumplekken waarvan 2 overwinninge…

Lees verder...