De Muinck en de Birk winnen seizoensopener in BahreinDe Muinck en de Birk winnen seizoensopener in Bahrein


De winterstop duurde lang genoeg, maar eindelijk was het vanavond zover: de aftrap van het SRVN seizoen 2020-1. Op het circuit van Bahrein kwamen de GT's in actie.

Roy de Muinck won direct de eerste race na zijn rentree bij Simrace Vereniging Nederland, moest Pascal de Birk nog van zich afhouden, maar na een halve spin van De Birk kon De Muinck relatief gemakkelijk naar de overwinning. Voor Lennart Lippens en Jeroen Huisers, die de 3e plek overnam na de pitstops.

Race twee begon hectisch in de eerste paar honderd meter, waarbij ook de winnaar van race 1 bij betrokken was, en zo was Roy de Muinck direct al toeschouwer na de openingsronde. Pascal de Birk pakte na een fraai gevecht de leiding over van Martijn Huisers, die zelf de leiding had overgenomen na een goede start. Pascal de Birk kon daarna rustig wegrijden en de winst pakken, voor Lippens en David Davine.


Het voorjaarsseizoen bij Simrace Vereniging Nederland is bijna ten einde, de kampioen in het NK F2 is al gekroond, aanstaande zondag weten we wie de k…

Lees verder...

Frank Hamming en Robin de Jong zegevierden op het listige circuit van Estoril.

Lees verder...

Roy de Muinck en Arjan Veltens hebben de openingsraces gewonnen in het NK GT3 op Indianapolis. 

Lees verder...

Het eerste evenement binnen de SRVN Enduro serie werd zondagavond verreden op het circuit van Sebring. Lennart Lippens won iets meer dan een kalenderj…

Lees verder...