Verzijl eerste kampioen in F4 klasse


Roy Verzijl is de eerste F4 kampioen bij Simrace Vereniging Nederland. Twee tweede plaatsen waren genoeg om de titel te bemachtigen.

Huisers en Krekels waren goed weg bij de start, Verzijl moest aansluiten. Na aanvankelijk mee te kunnen moest de Ruijter toch afhaken en kon het tempo niet helemaal volgen. Na een knappe inhaalpoging buitenom de Hans Ernst bocht bevind Verzijl zich op P3 voor Krekels. Door het hele veld zagen we leuke en mooie gevechten maar dat maakte de strijd er voor de podiumplekken er niet minder om. Verschuivingen zouden er niet meer zijn maar het heeft constante strijd opgeleverd en spannende beelden. Huisers wint voor Verzijl en Krekels.

Bij de tweede race waren de 2 teamgenoten Pennders en van Penderen zeer goed weg en gelijk op de hielen gezeten van de Ruijter. Na een schuiver van Krekels kan Verzijl een aantal plaatsen goedmaken ten koste van Huisers, zijn directe concurrent. Huisers verslikt zich vervolgens iets in Krekels en spint en valt ver terug. Verbeten knokt hij zich wel terug, terwijl Pennders ook een moment kent en in flink contact komt met een bandenstapel. Dit zorgt er voor dat de Ruijter en Verzijl weer een plaatsje opschuiven en hun gevecht een tandje bij zetten. Als een duveltje uit een doosje is daar een momentje tussen beide heren en koren op de molen van Huisers. DIt alles is niet van belang voor van Penderen want die gaat met zeer goede pace door richting de finish. Huisers probeert te pakken wat er te pakken kan maar Verzijl weet zijn aanvallen te pareren. Van Penderen wint voor Verzijl en Huisers, voor Verzijl genoeg om zijn kampioenschap in deze klasse te pakken!


Lars Koldeweij en Frank Hamming hebben de races op Okayama gewonnen in het NK F3.

Lees verder...

Hamming en Schenkel winnen op Loch Drummond

Lees verder...

DTCC Race 1 Na een uitstekende pace in de kwalificatie mocht Ruben Schenkel vanaf pole vertrekken. Lang genieten van deze positie kon hij echter niet …

Lees verder...

De voltallige organisatie van SRVN is betrokken geweest bij enkele wijzigingen voor het aankomende GT 2020-2 kampioenschap.  TLDR: Het seizoen w…

Lees verder...