Sim Formula 2020



Sim Formula 2020


Op 16 t/m 19 januari 2020 organiseert Sim Formula het grootste sim race event van de Benelux. In samenwerking met InterClassics organiseert Sim Formula 4 dagen lang een event waar alles draait om sim racen.

Het pre-event start in december met een hotlap competitie bij rFactor 2. De 5 snelste in deze competitie mogen het op 19 januari in MECC Maastricht tegen elkaar opnemen in de full motion simulatoren van Upracer en uitmaken wie de 1ste editie van Sim Formula wint met een totaal prijzengeld van €10.000,-

Het event is alle dagen gratis toegankelijk. Bekende merken zullen hun laatste ontwikkeling en techniek demonstreren. Verder is er een sim race arena met verschillende activiteiten. Zo kan iedereen op zaterdag zijn snelste laptijd neerzetten op Circuit Maastricht (je kunt deze al gratis oefenen in rF2). Op zondagmiddag kun je de finale bijwonen. 

In samenwerking met Adrenaline Xperience van Atze Kerkhof mogen we aan de bezoekers van de expo drie masterclass opleidingen verloten.

Hoe maak je kans om te winnen? Vul een kaart in tijdens je bezoek aan het event en laat deze achter op de aangegeven plek op het podium in de race arena. De winnaar van de snelste rondetijd op zaterdag wint de 4e masterclass.

Wil je meer weten van de wereld van esports? Bezoek dan op donderdagavond het esports congres (hier geldt wel een ticketprijs). Een indrukwekkende line up van bekende sprekers van binnen en buiten de sim wereld.

Meer informatie en tickets:
https://simformula.eu/program-1/speakers.html

Het sim race event zit vol actie. Bezoek diezelfde dag ook InterClassics, de grootste autobeurs van de Benelux, en je hebt een volledige auto en race beleving.

Voor meer info www.simformula.eu

Je kunt hier bekijken hoe je je aanmeldt voor de Hotlap competitie!

 

Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...