Veltens wint laatste NK race voor zomerstop


De laatste race van het NK GT voor de zomerstop werd wederom een prooi voor Arjan Veltens, die daarmee zijn 4e overwinning pakte. Niet dat hij hem zomaar cadeau kreeg, nadat hij vanaf de 4e positie de wedstrijd aanving. Een tactische beslissing bracht hem uiteindelijk de leiding. Iets verder daarachter wel wat incidenten, met onder andere Paul Holt die goed mee kon draaien in de top 10, maar door een lagstoot moesten zowel hij als Niels Hampsink de strijd staken.

Lennart Lippens reed op een alternatieve strategie waardoor hij in de slotstint nog wat plekken kon goedmaken, maar het was niet voldoende voor het podium. Dat ging naar Niek Jacobs en Ruben Correa Alves, die Veltens mochten vergezellen op het ereschavot.

Met die overwinning doet Veltens wederom goede zaken in het kampioenschap, zeker door de afwezigheid van Kevin Rotting en het niet scoren van Gert Hagendoorn. En zo is nu ook door het NK GT veld de zomerstop aangevangen, na de zomer, begin september, gaat het NK door, op de Botniaring in Finland.


Robin de Jong en Lennart Lippens hebben de openingsraces op het ciruit van Silverstone gewonnen.

Lees verder...

Arjan Veltens en Jeroen Huisers hebben de openingsraces van het nieuwe F4 kampioenschap gewonnen.

Lees verder...

Terwijl de voorbereidingen voor de nieuwe kampioenschappen bij Simrace Vereniging Nederland in volle gang zijn, zijn ze bij het NK GT 'slechts' halver…

Lees verder...

Donderdagavond 23 augustus werd de derde van in totaal 6 avonden gehouden waarbij rijders zich kunnen plaatsen voor de nieuwe Formule 3 klasse binnen …

Lees verder...