Van Buren en Brink delen de eer in Bahrein


Rudy van Buren en Jeroen Brink hebben getekend voor de overwinningen in de Clio-races op het circuit van Bahrein. Beide heren wonnen relatief onbedreigd hun races, al moest Brink er wat meer voor vechten dan Van Buren.



Van Buren kon namelijk vanaf pole zijn honderd procent-score vasthouden als het gaat om succes in de hoofdraces. Hij won zonder problemen, ruim voor Lars Koldeweij en Jan Wim Ensing, die een opleving van vorm had en zijn gezicht weer eens van voren liet zien.



Race twee verliep spannender, toen Jeroen Huisers vanaf pole onder druk kwam te staan van Jeroen Brink en vroeg in de wedstrijd ook van Ivo Pakvis en Yoeri Gijsen. Na wat geduw en getrek was het Brink die er het beste vanaf kwam en de leiding definitief de zijne maakte, terwijl Huisers en Pakvis terugvielen. Gerben Kelly zou uiteindelijk tekenen voor de laatste podiumplaats.


Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...