Zwartenbol pakt dubbele overwinning in DijonZwartenbol pakt dubbele overwinning in Dijon


Het was een avond van eersten voor Bas Zwartenbol, trainde zich naar zijn eerste pole uit zijn SRVN carriere, en kon beide races winnend afsluiten, die overwinning in de eerste race was ook zijn eerste bij Simrace Vereniging Nederland.

In de tweede race was het zelfs een 1-2 voor het team van Scuderia Bollesnegro, waarbij Patrick Smid zich knap naar de 3e positie reed.

Kampioenschapsleider René Hoogterp had een avond om snel te vergeten. Na een prima start was hij betrokken bij een startincident met Jeroen Huisers en Rogier de Klein en kon de race niet uitrijden, in de tweede race reed hij op podiumkoers, om vervolgens door technische problemen uit te vallen. Nul punten dus voor de voormalig leider in de titelstrijd, maar ook voor de voormalig nummer twee was het geen ideale avond, in race 1 niet verder dan een achtste positie, in race 2 kwam Huisers ook niet op het podium. Het is een brede kopgroep dus, dat is wel duidelijk. Over twee weken gaat het veld de plas over, om aan te komen op Atlanta Motorsports Park.

Ruben Correa Alves en Cliff van de Vin hebben de overwinningen gepakt op Watkins Glen.

Lees verder...

Ruben Correa Alves en Jeroen Huisers zegevierden vanavond op het circuit van Atlanta Motorsport Park tijdens de derde ronde van het toerwagenkampioens…

Lees verder...

Robin de Jong pakte zijn tweede pole van het seizoen en kon deze na een gevecht in de openingsfase en een probleemloze fase in de regen omzetten in ee…

Lees verder...

Lennart Lippens en Kai Karreman hebben de overwinningen gepakt op Indianapolis onder listige omstandigheden.

Lees verder...