Veltens neemt leiding in kampioenschap overVeltens neemt leiding in kampioenschap over


Ronde twee van het LMP3 kampioenschap werd verreden op het circuit van Suzuka. Waarbij Arjan Veltens, vanaf de pole position de race won, dat klinkt als een redelijk "straightforward" race, maar dat was het allerminst.

Het begon met het feit dat Ruben Correa Alves, de kampioenschapsleider, kortstondig de leiding overnam, waarna hij de leiding weer moest teruggeven aan Veltens, maar daarna begon de ellende, na enkele momentjes en spins viel Correa Alves terug naar een zesde positie, duur puntverlies.

William Geuze eindigde op een keurige tweede positie, na zijn uitvalbeurt twee weken geleden in Daytona. Het podium werd gecompleteerd door Serge Bakker, die daarmee ook zijn eerste podium van het seizoen pakte.

Zwaarste klapper van de avond kwam op naam van Rudy Cuppen en Wim van der Wouw, waarbij Cuppen, na een vroege pitstop zich graag naar voren vocht, maar in de bloedsnelle 130R in contact kwam met Van der Wouw, zij moesten direct de strijd staken.

Het was nog even hectisch met het stilvallen van Ger Peeters, na problemen met zijn VR-installatie, rolde de stilgevallen RTSE plots het circuit weer op. Gelukkig geen grote gevolgen.

Over twee weken het vervolg, dan op het circuit van Road Atlanta.


Er wordt al hard gewerkt aan volgend seizoen bij SRVN. We zijn op zoek naar wat input van de leden wat betreft het format die gebruikt zal worden bij …

Lees verder...

Voor ronde twee van het Endurance kampioenschap waren de coureurs neergestreken op het circuit van Daytona. Dit keer voor een 2.5 uurs race op de road…

Lees verder...

Cliff van de Vin is de nieuwe kampioen in het F2000 kampioenschap na het winnen van de eerste race op het circuit van Sebring.

Lees verder...

Sebring was het decor van de seizoensafsluiter van het SRVN NK GT3 seizoen. Een ontzettend spannende kwalificatie sessie gevolgd door een spectaculair…

Lees verder...