F2000 trapt seizoen 2019-1 afF2000 trapt seizoen 2019-1 af


Dat de F2000-klasse bij Simrace Vereniging Nederland een gewilde raceklasse is, blijkt ook voor het komende seizoen, dat aankomende zondag zijn aanvang kent. Voor het vijfde (!) seizoen zijn er maar liefst 40 rijders die zich hebben aangemeld voor deze enige formuleklasse bij SRVN.

Allemaal zullen ze in de achtervolging gaan bij Cliff van de Vin, die naast Nederlands Kampioen Virtueel Racen in de GT klasse, ook het kampioenschap in de F2000 behaalde in 2018-2.

Ook voor dit vijfde seizoen staan er ervaren mannen als debutanten op de startgrid, zij zullen in 6 evenementen strijden voor de titel, allen gereden op virtuele circuits in de Verenigde Staten, de bakermat van deze raceklasse. Het eerstvolgende raceweekend is aanstaande zondag, op het circuit van Road America, gevolgd door Watkins Glen, Road Atlanta, VIR, Long Beach en bijna traditiegetrouw, de seizoensafsluiter op de hobbelige piste van Sebring.

Aanstaande zondag de seizoensstart van 2019-1 bij Simrace Vereniging Nederland, te beginnen met de F2000. Deze race is Live te zien op ons YouTube kanaal.

Robin de Jong en Lennart Lippens hebben de openingsraces op het ciruit van Silverstone gewonnen.

Lees verder...

Arjan Veltens en Jeroen Huisers hebben de openingsraces van het nieuwe F4 kampioenschap gewonnen.

Lees verder...

Terwijl de voorbereidingen voor de nieuwe kampioenschappen bij Simrace Vereniging Nederland in volle gang zijn, zijn ze bij het NK GT 'slechts' halver…

Lees verder...

Donderdagavond 23 augustus werd de derde van in totaal 6 avonden gehouden waarbij rijders zich kunnen plaatsen voor de nieuwe Formule 3 klasse binnen …

Lees verder...