Sim-Lab partner twaalfde editie SRVN 500Sim-Lab partner twaalfde editie SRVN 500


De inschrijvingen voor de twaalfde editie van de SRVN 500 zijn geopend!

Op zondag 14 juli zullen de 36 snelste coureurs 125 ronden lang tegen elkaar racen voor een plaats in de geschiedenisboeken van SRVN.

Natuurlijk moeten zij zich eerst kwalificeren. Op zondag 7 juli krijgen alle deelnemers de kans om hun vier snelste ronden neer te zetten. Hoor je bij de beste dertig, dan ben je zeker van je startpositie. De resterende zes plekken zullen uitgedeeld worden tijdens de bump-kwalificatie vlak voor de race.

SRVN is trots om te melden dat Sim-Lab wederom partner geworden is van de SRVN 500. Ditmaal geven ze aan de top-3 finishers mooie waardecheques weg voor hun website. Sim-Lab is gespecialiseerd in sim-race cockpits die wel tegen een stootje kunnen. 

1e prijs: waardecheque van € 250,00
2e prijs: waardecheque van € 150,00
3e prijs: waardecheque van € 75,00

Wil jij ook kans maken op die illustere overwinning? Schrijf je nu in op www.srvn.nl!

Met het laatste raceweekend voor de boeg, was het voor Robin de Jong zaak om gewoon te finishen in de top 20, als Fabrice Cornelis zou winnen, om de t…

Lees verder...

Het was een mooi schouwspel, gisteravond in de virtuele straten van Monte Carlo. Het decor voor de eerste editie van de Monaco GP, waarbij Simrace Ver…

Lees verder...

Waar het seizoen richting het einde gaat, was het wederom de Jong die een sterke kwalificatie had en vanaf pole mocht gaan starten in de hoofdrace.

Lees verder...