SRVN 2023 Winter Series Inschrijvingen 22 december openSRVN 2023 Winter Series Inschrijvingen 22 december open


Het 2022-2 seizoen zit er op en de koude wintermaanden zijn begonnen. Dat kan maar één ding betekenen: Winter Series is coming!

Clio Cup | We beginnen de Winter Series op donderdag 5 januari met de Clio Cup voor een aantal lekkere sprint races op de Nordschleife!

Sim Race Of Champions | Op zondag 8 januari gaan we de kampioenen van 2022 vieren tijdens de Sim Race Of Champions. Alle 22 podium finishers van de 2022 kampioenschappen en de SRVN500 winnaar zijn direct geplaatst voor de knockout evenement. Er zijn in totaal 32 plaatsen dus dat betekend dat er nog 9 plaatsen beschikbaar zijn. Hier zal een kwalificatie voor plaats vinden. De lijst met geplaatste coureurs en details over hoe je kan kwalificeren maken we bekend op donderdag als de inschrijvingen open gaan.

BTCC | Op donderdag 19 januari gaan we aan de slag met het eerste BTCC evenement van de Winter Series. Op het gratis Knockhill circuit voelen we de nieuwste toerwagens van S397 aan de tand!

BTCC | De volgende zondag, op 22 januari, vliegen we met het BTCC circus naar Amerika voor een aantal sprint races op het circuit van Road Atlanta.

F3 | Op donderdag 26 januari vindt de Grand Prix van Macau plaats in de Tatuus F3 T318.

Enduro 2.4h | We sluiten de 2023 Winter Series op 29 januari af met het eerste Enduro evenement van 2023: De 2.4 uur van Daytona. In 2023 organiseren we de Enduro evenementen weer als losse evenementen door het jaar heen en voegen we de nieuwe Hypercar klasse toe aan het LMP2 en GTE veld. Per klasse hebben we 12 plekken op de grid en staan we zoals afgelopen jaar zowel privateer teams en teams met meerdere coureurs toe.

De inschrijvingen voor de SRVN 2023 Winter Series gaan komende donderdag 22 december om 20:00 open! Voor alle evenementen behalve de Sim Race Of Champions geld: First come first served!

Afgelopen donderdag werd de 2e ronde van het F3 kampioenschap verreden op het prachtige snelle circuit van Mugello. Met 23 rijders aan de start was he…

Lees verder...

In 'Achter het stuur' belichten wij de leden binnen Simrace Vereniging Nederland. Wat doen zij naast het racen op de virtuele circuits? En wat gebruik…

Lees verder...

Race 1 was het kampioenschapsleider Jeroen Huisers die van pole mocht vertrekken, met GT4 debutant Fabrice Cornelis naast hem. De start verliep rustig…

Lees verder...

In 'Achter het stuur' belichten wij de leden binnen Simrace Vereniging Nederland. Wat doen zij naast het racen op de virtuele circuits? En wat gebruik…

Lees verder...