Mateman en Hamming winnen races op Suzuka



Mateman en Hamming winnen races op Suzuka


Het waren Denny Mateman en Frank Hamming die de races op het circuit van Suzuka wisten te winnen.
Mateman kon de 1e sprint race op zijn naam schrijven en zo zijn 1e overwinning van dit seizoen in de boeken op te nemen.
Tijdens een grote crash in de openingsfase wist hij zonder schade zijn weg te vervolgen. Roy van Ommen en Rene Hoogterp maakten het podium compleet.


Hamming kon op zijn beurt de 2e race op zijn naam schrijven nadat in de 1e race ver terug viel door zijn betrokkenheid in de openingscrash.
In de 1e fase van de race begon het even hevig te regenen. Veel coureurs kozen al vroeg om naar binnen te gaan en daar de Wets om te leggen.


Dit leek echter niet de juiste strategie. Lennart Lippens bleef op de Medium band en leek een overwinning te gaan behalen. Echter gooide een stop and go roet in het eten.
Lippens finisht hierdoor als 2e gevolgd door Jeroen Dadema op de 3e plek.

In april zal het SRVN FPro zijn weg volgen in Istanbul.

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...

Ronde 5 van het NK GT3 kampioenschap bracht ons naar Portugal op het circuit van Portimao. In de kwalificatie was het Robin de Jong die de snelste was…

Lees verder...

Waar het weer tijd was voor ronde 5 van het kampioenschap, wist Nanno van der Poel de pole te pakken in de kwalificatie met een flinke voorsprong van …

Lees verder...