SRVN gaat ook deze zomer weer door!



SRVN gaat ook deze zomer weer door!


Het voorjaarsseizoen bij Simrace Vereniging Nederland is bijna ten einde, de kampioen in het NK F2 is al gekroond, aanstaande zondag weten we wie de kampioen wordt in het NK GT3. Maar SRVN gaat daarna meteen door in de zomer! Met een spectaculaire cupklasse en geweldige evenementen.

Nieuw: Alpine Cup
Voor de komende zomer wordt er een spectaculaire cupklasse geïntroduceerd bij Simrace Vereniging Nederland: De Alpine Cup. Close racing gegarandeerd, zeker met de fixed setup die wordt geïntroduceerd. Meld je hiervoor snel aan via de Mijn SRVN Portal. Meer informatie: Check hiervoor dit topic.

27 juni: de 9e SRVN 500
Het grootste evenement van Simrace Vereniging Nederland: De SRVN 500 gaat op 27 juni plaatsvinden. Net zoals de voorgaande jaren hebben we een spannende kwalificatie, twee weken voor de 9e editie van dit fraaie evenement. Ook voor deze SRVN 500 kun je je aanmelden via de Mijn SRVN Portal.

Twee Endurance races
Eind februari werd de eerste van in totaal vier Endurance races gehouden op het hobbelige Sebring. En de komende zomer hebben we niet één, maar twee 2.4 uurs races bij Simrace Vereniging Nederland. Om te beginnen de 2.4u van Spa-Francorchamps op 11 juli, en op 15 augustus de 2.4u van Le Mans.

Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...