Bekijk vanavond Live op L1: Grand Prix van Maastricht



Bekijk vanavond Live op L1: Grand Prix van Maastricht


Vanavond Live te zien op L1 en op de Facebookpagina van L1: De eerste Grand Prix van Maastricht. Met diverse topcoureurs zoals Robin Frijns, Xavier Maassen en Dries Vanthoor. Samen met gerenommeerde simracers zoals Bono Huis, Hany Alsabti en Risto Kappet.

Ook doen er een paar SRVN rijders mee, zoals Arjan Veltens, Tom Dubois, Martin Baltus, Jan Feenstra en Jos van der Sterren.

In totaal gaan 22 rijders met elkaar de strijd aan op het virtuele circuit van Maastricht. Dit evenement wordt georganiseerd door SRVN partner Sim Formula. Vanavond te zien vanaf 20.30 uur!

Pak de agenda er maar bij, binnenkort openen de inschrijvingen voor het grootste evenement bij SRVN! De twaalfde editie van de SRVN 500 zal plaatsvind…

Lees verder...

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...