Jacobs wint thriller op Monza



Jacobs wint thriller op Monza


Niek Jacobs won een uiterst spectaculaire wedstrijd op het circuit van Monza. Ronald van Dijk werd tweede voor Pascal de Birk. Het circuit van Monza staat bekend om voldoende slipstreamactie. En dat is precies wat er gebeurde in deze voorlaatste ronde van het NK GT kampioenschap bij Simrace Vereniging Nederland. Ronald van Dijk pakte met minieme voorsprong de pole position van Pascal de Birk. Maar beide heren maakten er een geweldige show van. Daar profiteerde echter Niek Jacobs van, die aan het langste eind trok en zo zijn eerste overwinning van het seizoen behaalde. Een race om terug te kijken, dat is het zeker!

Over een krappe week staat de laatste ronde alweer op het programma, dan op de almachtige Nordschleife, daar waar de laatste punten te verdelen zijn.


Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...

Ronde 5 van het NK GT3 kampioenschap bracht ons naar Portugal op het circuit van Portimao. In de kwalificatie was het Robin de Jong die de snelste was…

Lees verder...