Thrustmaster partner van 2019 editie van SRVN 500



Thrustmaster partner van 2019 editie van SRVN 500


SRVN is trots te mogen mededelen dat Thrustmaster partner is geworden van de zevende SRVN 500.

Op 30 juni vindt het grootste eendaagse evenement van Simrace Vereniging Nederland plaats, een virtuele versie van de Indy 500 op de legendarische Indianapolis Motor Speedway. Dit evenement wordt groots bezocht door de beste simracers van Nederland en door simraceliefhebbers trouw gevolgd via de Livestream op YouTube.

Het evenement is voor iedereen toegankelijk. Klik hier voor meer informatie.

Voor de zevende editie van de SRVN 500 houdt het in dat de winnaar van de SRVN 500 een Thrustmaster T300RS stuurwiel wint en de nummer twee een Thrustmaster T.Racing Scuderia Ferrari headset. Zo gaat het om méér dan alleen de eer.

5ce2c5150bd31-thrustmaster

Los van de SRVN 500, heeft SRVN ook een partnership met Thrustmaster en Next Level Racing afgesloten. De strategische online partner ALTERNATE verzorgt het platform waarbij leden van SRVN korting krijgen op diverse producten. Denk aan de TS-PC Racer of het Thrustmaster RS-XW Sparco P310 stuurwiel. Of de GT Track Cockpit van Next Level Racing, of zelfs het motion platform.

Klik hier voor de speciale ALTERNATE pagina. 

Met een kortingscode speciaal voor SRVN leden krijg je bovenop de scherpe prijzen nog eens 10% extra korting!!

Hier vind je het topic met meer informatie (alleen toegankelijk voor SRVN leden)

Handgraaf mocht zoals meerdere races dit seizoen van pole position starten met kampioenschaps rivalen de Vries en van Putten dicht achter hem.

Lees verder...

Met nog 2 rondes te gaan zijn we alweer aangekomen bij de en na laatste race van het F3 kampioenschap.

Lees verder...

De laatste rond van het Alpine GT4 Cup werd verreden op Toban. Het was Isaiah Bennett die meteen goeie zaken deed door de auto op pole position te zet…

Lees verder...

Ronde 5 van het NK GT3 kampioenschap bracht ons naar Portugal op het circuit van Portimao. In de kwalificatie was het Robin de Jong die de snelste was…

Lees verder...