9f70865c48_algemeen.jpg

Deze week bij SRVN: SRVN 500

01-06-2018
0af22a588c_2018-22.png

Vorige week reden de INDYCAR Series het meest prestigieuze oval-evenement ter wereld. Deze week zijn de coureurs van SRVN aan de beurt tijdens de jaarlijks verreden SRVN 500. Op zondag 3 juni wordt de zesde editie van deze vijfhonderd kilometer lange race verreden.

 

Aan de start verschijnen twee voormalige kampioenen, waaronder de winnaar van vorig jaar. Arjan Veltens lijkt ook in de aanloop naar deze editie weer snel. Dat geldt ook voor zijn teamgenoot die vorig jaar de snelste deelnemer leek te zijn, maar averij opliep gedurende de race. Waar de andere oud-kampioen – Yoeri Gijsen – staat is minder duidelijk.Hoewel hij snelheid liet zien in de kwalificatie van de testraces, maakten zijn testraces weinig indruk. Misschien wordt dit echter wel het jaar dat de familie Huisers terugslaat na verschillende malen net naast de titel te hebben gegrepen.

 

Zowel Jeroen als Martijn Huisers gooiden hoge ogen in de vorige edities. Zij zullen gebrand zijn op revanche. Met het grootste startveld tot dusver kan er echter van alles gebeuren en hebben outsiders een grotere kans dan in andere races. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje…

 

Schakel aanstaande zondag iets na achten in en maak het spektakel live mee op ons YouTube-kanaal. Graag tot dan!

 

terug
Race mee
rF2 Server info